Mesaj de felicitare pentru funcţionarii publici

Mult stimaţi colegi,

La data de 23.06 pentru prima dată  Moldova marcheaZă  „Ziua Funcţionarului public”. Guvernul a luat  această hotărîre pornind de la prevederile rezoluţiei nr. 57/277 din 20 decembrie 2002 a adunării Generale a naţiunilor unite privind desemnarea zilei  de 23 iunie – „Ziua naţiunilor unite pentru serviciu public.

În această zi onorată, din partea Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat adresăm tuturor funcţionarilor publici din Republica Moldova  un mesaj de felicitare şi încredere în capacitatea fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

Vă dorim ca această sărbătoare să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorificaţi cu succes în activităţile cotidiene, să rămîneţi a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici.

Sper, ca Ziua profesională va reprezenta un garant şi catalizator al proiectelor de perspectivă, armonia şi colaborarea să domine în activitatea DVS, iar spiritul de autoperfecţionare să se contopească perfect cu sensul existenţei fiecărui funcţionar.

Cu aceste gînduri, transmitem tuturor funcţionarilor publici ai raionului Teleneşti cuvinte de mulţumire şi profundă recunoştinţă pentru activitatea nobilă ce o realizaţi zi de zi şi Vă dorim sănătate, fericire, să aveţi parte numai de realizări frumoase şi recunoştinţa celor ce Vă înconjoară.

Cu profund respect,   pentru toţi funcţionarii publici.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s