Seminar – 3 aprilie 2012

La 3 aprilie 2012, în incita Centrului de Reintegrare Socială pentru Tineri din Telenești a avut loc atelierul practic de sporire a competențelor digitale a secretarilor consiliilor locale în domeniul gestionării colective a actelor administrative. La seminar au participat secretari ai consiliilor locale din următoarele localități Budăi, Brînzenii Noi, Scorțeni, Coropceni, Nucăreni, Ratuș, Sărătenii Vechi, Bănești, Chiștelnița, Văsieni, Inești.

Această prezentare necesită JavaScript.

Secvențe de la atelier

Seminarul s-a desfășurat în cadrul proiectului “Eficientizarea activităţii administraţiei publice locale prin utilizarea tehnologiilor de informare şi comunicate (TIC)”. Parteneri de implementare în proiect sunt Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat pe raionul Teleneşti, Consiliul Raional al Tinerilor din Teleneşti şi Victor Koroli, absolvent al programelor de schimb în USA. Echipa de implementare a proiectului este ajutată de Thomas Richman, voluntar în Corpul Păcii, expert în dezvoltarea agro businessului rural.

 

U.S. Embassy Alumni Small Grants Program

Acest articol apare cu suportul U.S. Embassy Alumni Small Grants Program. Conținutul acestui material poartă răspunderea exclusivă a autorilor și nu contine, sub nici o formă, pozițiile Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s